Mérnöki referenciák

A legtöbb vállalkozó - mielőtt a saját út rögös útjára lép - egy vállalat, vagy egy másik vállalkozás alkalmazottjalép be a munka világába, és ott tanulja ki a mesterségének gyakorlati fortélyait. Ez a bekezdés azokról a munkákról szól, amelyeket nem a vállalkozásom során készítettem el, hanem különböző mérnöki munkát végző cégek kötelékében.
Munkám során többek között gépészetileg terveztem robotos cellákat, diszpenzáló gépeket, présgépeket, szállítószalag rendszereket, és több kisebb részegységet, szerszámot is. Munkám során - a géptervezés fortélyainak megismerése mellett - olyan kapcsolatokat is sikerült kiépítenem, amely a gépépítéshez elengedhetetlen.

Vállalkozói referenciák

Kamerás ellenőrző állomás, mechanikai elemek

Megrendelőnk kamerás ellenőrző állomásához rendelte meg a szükséges mechanikai alapot. Az állomás Bosch profilokból készült vázzal, és magas minőségű kereskedelmi elemekkel lett építve, kizárólag piacvezető szolgáltatóktól. Bízunk benne, hogy megrendelőnk még hosszú időn keresztül, elégedetten fogja használni az állomást!

Rögzítőgyűrű beültető

A 3DR-nál a külföldi partnereinkkel való együttműködés is palettán van: EU-n kívüli partnerünk rögzítőgyűrű beültetésének a feladatával keresett meg minket, amelyre mi meg is adtuk a választ! A beültető gép pneumatika és rugóerő segítségével hajtja végre a rögzítőgyűrűs kötés véglegesítését. Tervezésnél kihívást jelentet a gyűrű szabvány alatti vastagsága, a kevés hely és a gyűrű viszonylag kis rugóállandója. Ez utóbbi azért jelentett hibalehetőséget, mert egészen a beprésselés végéig teljes felületén kellett nyomni a gyűrűt.
A beüétetés elvi működését az alábbi videó mutatja be:

Keressen minket!

Precizítás

Mindenek előtt tartjuk a pontosságot hiszen csak így tudjuk megadni önnek a megfelelő minőséget

Tapasztalat

Több év tapasztalat segítségével készítjük munkáinkat az önök érdekében

Örök életre szóló termékek

Ha terméket készítünk az úgy tesszük, hogy egész életen át tartson
Nemes Zoltán egyéni vállalkozó
Telefon: +36 70 701 5635
E-mail: zoltan.nemes@3dr.hu
Székhely: 8411 Veszprém, Lődomb utca 4. fsz. 2